Yle tuoreimmat uutiset

Maha Kipeä

Vatsan kipuihin voi liittyä myös epänormaalia suolen toimintaa kuten ripulia tai ummetusta, mutta vatsa voi olla kipeä muistakin syistä. Vatsakipuihin saattaa. Olkapään kipu, jäykkyys tai vamma. Tee tämä kysely, jos olkapääsi on kipeä, jäykkä tai siihen on sattunut vamma. Asiasanat: äkillinen tapaturma, särky, rajoittunut. Jos vessakäynti poistaa oireet, ole huoletta. Jos vatsavaivat liittyvät ruokailuun ja helpottavat ulostaessa tai ilman päästäessä, ongelma ei toden.

Maha Kipeä

Facebook Yv

Facebookin osta ja myy -ryhmissä (ja ehkä ostanutkin jotain pientä). Av:lla ostaja varaa tuotteen ja yv:llä hän ilmaisee, että hän lähettää. Mitä ovat av, yv ja mmm? – tutustu Facebook-kirpputorikieleen. Facebookissa on jo oma kirpputoriryhmä monelle pienemmällekin paikkakunnalle tai. Facebookissa toimivien kirpputorien termistö kannattaa ottaa haltuun, Facebookin kirpputoriryhmissä viestiketjuissa vilisevät av-, yv- ja.

Facebook Yv

Säästöpankinranta Posti

  • by

Säästöpankinrannan posti on ollut jo useiden vuosien ajan "kotipostini" ja olen saanut sieltä aina erityisen hyvää palvelua, lukuunottamatta sitä kertaa kun minut​. Linjan nimi, Suunta. 17, Kallio. 23, Ruskeasuo. 23N, Ilmala. 51, Hakaniemi. 55, Rautatientori. 61, Siltamäki. 61N, Töyrynummi. Osoite. Aukioloajat. Postin ennakkoäänestyspiste / Helsinki 10 Punavuoren posti / Helsinki Rödbergens post Säästöpankinranta 2, Helsinki.

Säästöpankinranta Posti

Äidin Mekko Rippijuhliin

  • by

Sen sijaan ristiäisissä ja rippijuhlissa sukulaiset ja muut vieraat voivat pukeutua rennon siististi. Naiselle käy mekko, housupuku tai puseron ja hameen. Löysin siis ihanan mekon ja aattelin et ois kiva rippijuhliin ja kun oli aika perus niin tulisi sen jälkeenkin käyttöön. Laitoin äitille kuvan ja tuli. Rippijuhliin riittää hieman "vaatimattomampi" asu mitä esim. häihin, mutta laita kuitenkin ns. juhlava asu, Aika tyttömäinen mekko vuotiaan äidille. Sinänsä​.

äidin Mekko Rippijuhliin

Öljylampun Sydänlanka

Sydänlanka öljylamppuja varten.. Ø 4 mm. Lue lisää. Tulosta. Öljylamppujen sydämiä. öljylampun sydänlankaa. Koristelamppujen sydämiä. Ulkosoihdun sydämiä. 6mm, 9mm, 13mm x n. mm. 16mm x n. mm. 20mm x n. Pakkauksessa 2 samankokoista rullaa. Kynttilän turvallinen käyttö, yleisohje: Polta kynttilää vain palamattomalla alustalla esim. keramiikka, kivi, lasi ja metalli​.

öljylampun Sydänlanka

Cricket Suomeksi

  • by

kriketti, sirkka | Englannin sanakirja, englanti-suomi sanakirja. Suomen maajoukkue pelaamassa Keravan krikettikeskuksen kentällä. Puna-​asuisena vastustajana Tanska. Kriketti-uutisia suomeksi. Women's Cricket Finland - krikettiä naisille Suomessa. Sports League in Helsinki. Closed Now. Community.

Cricket Suomeksi

Estonia Uppoamispaikka Kartta

  • by

Estonia lähti viimeiselle matkalleen Tallinnasta syyskuuta Laivan lipuessa illalla pois Karttahuoneen kellot pysähtyvät meriaikaan UTC. Laivan oikealla Estonian uppoamispaikka ja virtaukset. IL-arkisto. Hylky lepää noin 80 metrin syvyydessä. Aluksella oli onnettomuushetkellä ihmistä, joista sai surmansa. Kaikkiaan laivalla ollutta. Laivalla olleista henkilöstä vain pelastui. Suurinta osaa uhrien ruumista ei koskaan löydetty. Estonian hylky makaa nyt noin 80 metrin.

Estonia Uppoamispaikka Kartta

Vuokra-Asunnot Lieksa

  • by

Vapaita vuokra-asuntoja Lieksassa. Kiinteistö Oy Lieksan Vuokratalot. Pääosin valtion rahoittamia aravavuokrataloja vuokraava yhtiö, jonka omistaa Lieksan. Lieksan Kiinteistöt Oy on Lieksan kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, joka tarjoaa vuokra-asuntoja. Asuntovuokrauspalvelut löytyvät osoitteesta Rantalantie 5. Vuokraa Vuokra-asunnot alueelta Lieksa kätevästi Nettivuokrauksesta. Sivustollamme 50 ilmoitusta kohteesta Vuokra-asunnot. Tervetuloa!

Vuokra-Asunnot Lieksa

Puikkopiika

  • by

Puikkopiika on jokaisen neulojan ystävä. Se pitää silmukat puikoilla silloin kun neuloja lepää. Kätevä kuljettaa kudinta esimerkiksi laukussa, kun puikot ovat. Puikkopiika. likes. Pistävätkö neulepuikkosi laukun läpi, sotkeutuvatko ne lankoihin tai tipahtavat neuleesta? Ei enää Puikkopiian kanssa! Puikkopiikoja. Tyttärelle ja tyttärentyttärelle puikkopiiat. Tässä näkyy kuminauhan kiinnitys nahkapalaan Näistähän voisikin kehittää.

Puikkopiika

Sinikka Mönkäre

Ylen uutiset aiheesta Sinikka Laisaari nopeasti ja luotettavasti. Poliisi epäilee Mönkärettä luottamusaseman väärinkäytöstä. Kotimaan uutiset. Sinikka. Paavo Lipponen nosti Mönkäreen sosiaali- ja terveysministeriksi kertomatta siitä etukäteen: ”Itse kuulin nimitykseni vasta kun Lipponen luki eduskuntaryhmässä. Mönkäreen kotipaikka on Imatra, jonka kaupunginvaltuuston jäsen hän oli vuosina – ja Mönkäre luopui valtuustopaikastaan tultuaan valituksi.

Sinikka Mönkäre